Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Tοποθετούμε πρώτα το πλιγούρι σε μπολ και το καλύπτουμε με ζεστό νερό.
 - Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε να σταθεί για 15΄, να φουσκώσει το πλιγούρι.
 - Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και αφαιρούμε τους σπόρους. Τις ψιλοκόβουμε σε καρέ.
 - Τις βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα.
 - Κόβουμε το αγγούρι στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε με μαχαίρι τους σπόρους και το ψιλοκόβουμε σε καρέ.
 - Προσθέτουμε επίσης το μαϊντανό, το δυόσμο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ξερό κρεμμύδι και το μουλιασμένο και στραγγισμένο πλιγούρι.
 - Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το μπαλσάμικο και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
 - Ανακατεύουμε με δύο κουτάλια πολύ καλά και παγώνουμε τη σαλάτα το λιγότερο για 1 ώρα.
 - Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε ξανά.
 
            
                ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ            
            
    








