Εκτέλεση
Ξεκινάμε να φτιάξουμε τις γεμιστές αυγοφέτες με πραλίνα και φρούτα, απλώνοντας 4 φέτες ψωμί του τοστ στον πάγκο. Αλείφουμε με πραλίνα για να καλυφθούν. Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμί τοστ.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι, την κανέλα και προσθέτουμε το γάλα. Βουτάμε κάθε σάντουιτς με πραλίνα, στο μείγμα αυγού και αφήνουμε να ρουφήξει για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ανασηκώνουμε κάθε σάντουιτς, αφήνοντας να στραγγίξει τυχόν μείγμα αυγού.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ή μαργαρίνη, ίσα που να λαδωθεί το σκεύος. Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε το σάντουιτς να ροδίσει για 2 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
Κόβουμε φρούτα σε πιάτο, προσθέτουμε μια κουταλιά γιαούρτι και κόβουμε διαγώνια τα σάντουιτς σε τρίγωνα.
Σερβίρουμε τις αυγοφέτες όσο ακόμα είναι ζεστές.
Και αν οι αυγοφέτες με πραλίνα και φρούτα γίναν το νέο αγαπημένο σας πιάτο, δοκιμάστε και την παρακάτω συνταγή
Αυγοφέτες γεμιστές με σοκολάτα και καραμελωμένες μπανάνες στο ταψί