Για το λαβράκι με βότανα
Τυλίγουμε τα σκόρδα με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180ºC.
Εναλλακτικά ψήνουμε τα σκόρδα με την φλούδα τους καλυμμένα με ελαιόλαδο.
Αφού κρυώσουν, τα ζουλάμε και παίρνουμε την κρέμα τους.
Προσθέτουμε τα βότανα και το αλατοπίπερο.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε το κρεμμύδι να μαλακώσει και να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το βούτυρο και την κρέμα σκόρδο με μυρωδικά, σοτάρουμε, ανακατεύοντας τακτικά για 5 λεπτά.
Χαράζουμε ελαφρά την πέτσα του ψαριού.
Λαδώνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε σε αντικολλητικό σκεύος που έχουμε ζεστάνει καλά, τοποθετώντας τα φιλέτα με την πέτσα στο καυτό σκεύος.
Μετά από 4 με 5 λεπτά, αναποδογυρίζουμε τα φιλέτα άγριο λαβράκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 3 με 4 λεπτά επιπλέον.
Ισομοιράζουμε σε πιάτα τα ντοματίνια βουτύρου και τοποθετούμε επάνω το λαβράκι με τη πλευρά του δέρματος προς τα εμάς.
Σερβίρουμε αμέσως.