Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Συγκεντρώνουμε αρχικά όλα τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε στη συνταγή μας.
 - Βάζουμε σε κατσαρόλα τη μαύρη ζάχαρη με το βούτυρο σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας με κουτάλι να λιώσουν.
 - Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.
 - Ξαναβάζουμε στη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 4-5 λεπτά, να πυκνώσει και να εμφανιστούν χοντρές φουσκάλες στην επιφάνεια.
 - Για ποιο πλούσια σύσταση βράζουμε για ένα λεπτό παραπάνω.
 - Για ποιο αραιό αποτέλεσμα το αφήνουμε στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά λιγότερο.
 - Όταν μπει στο ψυγείο γίνεται σφικτό, αλλά το ζεσταίνεις και γίνετε ξανά ρευστό.
 - Αφήνουμε το σιρόπι καραμέλας να κρυώσει προτού το σερβίρουμε.
 - [recipe_grid recipe_ids=”3863,4598,2569″]
 









