Εκτέλεση
Ξεκινάμε να φτιάξουμε την πασχαλινή σούπα με βραστό κατσικάκι, και ξεπλένουμε πρώτα το κρέας. Το βάζουμε σε κατσαρόλα. Το σκεπάζουμε με νερό. Πόλις πάρει βράση, πετάμε το πρώτο νερό.
Συμπληρώνουμε νερό στην κατσαρόλα, ίσα που να σκεπάζει το κρέας. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα και 15΄, μέχρι σχεδόν να βράσει το κρέας. Ξαφρίζουμε όποτε είναι αναγκαίο.
Τότε αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκομμένα σέσκουλα. Βράζουμε για 15΄. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το δυόσμο και το αραιώνουμε με ζωμό από το φαγητό. Περιχύνουμε τη σούπα και απαλά ανακατεύουμε. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα το κατσικάκι με τη γιαουρτένια σούπα.