Για το βραστό κατσικάκι
Για την πασχαλινή σούπα με βραστό κατσικάκι ξεπλένουμε πρώτα το κρέας.
Το βάζουμε σε κατσαρόλα.
Το σκεπάζουμε με νερό.
Μόλις πάρει βράση, πετάμε το πρώτο νερό από το βραστό κατσικάκι.
Συμπληρώνουμε νερό στην κατσαρόλα, ίσα που να σκεπάζει το κρέας.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα και 15΄, μέχρι σχεδόν να βράσει το κρέας.
Ξαφρίζουμε με ένα κουτάλι όποτε είναι αναγκαίο.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ψιλοκομμένα σέσκουλα.
Βράζουμε για 15΄. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το δυόσμο και το αραιώνουμε με ζωμό από το φαγητό.
Περιχύνουμε τη σούπα και απαλά ανακατεύουμε.
Ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα το κατσικάκι με τη γιαουρτένια σούπα.
Συνοδέψτε την πασχαλινή σούπα βραστό κατσικάκι με φανταστικές τραγανές χωριάτικες μπρουσκέτες.