Βραστό κατσικάκι με γιαούρτι και δυόσμο

Βραστό κατσικάκι με γιαούρτι και δυόσμο

5
Προετοιμασία: 0:10' Μαγείρεμα: 1:30'
Εύκολη
Μερίδες: 5

Βραστό κατσικάκι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Πασχαλινή σούπα με βραστό κατσικάκι, μια συνταγή από την κεντρική Πελοπόννησο. Συνηθίζεται να τρώγεται το βράδυ της Ανάστασης αντί για μαγειρίτσα

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

νηστίσιμα μεθυσμένα με λουκούμι παραδοσιακη συνταγη λουκουμόγλυκα μαστιχας

Νηστίσιμα μεθυσμένα με λουκούμι (Λουκουμόγλυκα)

Σούπα μινεστρόνε της Αργυρώς

Σούπα μινεστρόνε της Αργυρώς

σως ροκφόρ ντιπ της Αργυρώς

Σως ροκφόρ (Ντιπ blue cheese) της Αργυρώς

Μπισκότα αμυγδάλου

Μπισκότα αμυγδάλου

σπιτική κέτσαπ

Σπιτική κέτσαπ

πορτοκαλόπιτα της Αργυρώς με φυλλο κρουστας και γιαουρτι αφρατη

Πορτοκαλόπιτα της Αργυρώς