Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ BURGER ΨΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ BURGER ΨΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το αγγουράκι πίκλα κομμένο σε φέτες και την άλμη από τις πίκλες.
- Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη έτσι ώστε να μαριναριστούν τα κρεμμύδια.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το tabasco, το λεμόνι, τον άνηθο και λίγο αλάτι.
- Ανακατεύουμε τα υλικά.
- Κόβουμε το iceberg.
- Χωρίζουμε τα ψωμάκια στη μέση.
- Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με την μαγιονέζα.
- Βάλτε αν θέλετε μαγιονέζα χωρίς αυγό ή μαγιονέζα με αβοκάντο.
- Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε από επάνω το τηγανισμένο ψάρι και από πάνω τα κρεμμύδια και τις πίκλες.
- Σκεπάζουμε το burger με το άλλο ψωμί.
- Ομοίως ετοιμάζουμε και το άλλο.
- Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.
- Το burger ψαριού ταιριάζει πολύ και με τη σως ταρτάρ.