Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ BURGER ΨΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ BURGER ΨΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια.
 - Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το αγγουράκι πίκλα κομμένο σε φέτες και την άλμη από τις πίκλες.
 - Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη έτσι ώστε να μαριναριστούν τα κρεμμύδια.
 - Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το tabasco, το λεμόνι, τον άνηθο και λίγο αλάτι.
 - Ανακατεύουμε τα υλικά.
 - Κόβουμε το iceberg.
 - Χωρίζουμε τα ψωμάκια στη μέση.
 - Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με την μαγιονέζα.
 - Βάλτε αν θέλετε μαγιονέζα χωρίς αυγό ή μαγιονέζα με αβοκάντο.
 - Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε από επάνω το τηγανισμένο ψάρι και από πάνω τα κρεμμύδια και τις πίκλες.
 - Σκεπάζουμε το burger με το άλλο ψωμί.
 - Ομοίως ετοιμάζουμε και το άλλο.
 - Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.
 - Το burger ψαριού ταιριάζει πολύ και με τη σως ταρτάρ.
 









