Εκτέλεση
Για τη σάλτσα βύσσινο, ανοίγουμε τη συσκευασία και στραγγίζουμε το βύσσινο σε σουρωτήρι, κρατώντας το χυμό του.
Διαλύουμε το corn flour στο χυμό βύσσινο και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε όσο βράζει και αφήνουμε 2-3′ να δέσει.
Αφού δέσει το σιρόπι και γίνει παχύρευστο, τότε προσθέτουμε και τα στραγγισμένα βύσσινα. Ανακατεύουμε, πάντα σε χαμηλή φωτιά, για 1′. Αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
Extra tips
-Χρησιμοποιούμε τη σάλτσα βύσσινο, για να γαρνίρουμε cheesecake, τούρτες, κέικ κλπ.
-Τη φτιάχνουμε την ώρα ακριβώς που τη χρειαζόμαστε να γαρνίρουμε, γιατί αν σταθεί στο ψυγείο σφίγγει.
-Ζάχαρη δεν βάζω, γιατί η οξύτητα της κάνει αντίθεση με την γλύκα του cheesecake. Εγώ την προτιμώ άγλυκη, αν όμως θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη κατά βούληση.