Γλυκό ψωμί με κανελοζάχαρη

Εύκολη
1:05

1 Φρατζόλα

5 λεπτά

1 ώρα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ

Εξοπλισμός

Ταψί

Φούρνος

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το αλεύρι σε μπολ.
  2. Προσθέτουμε το λάδι και ψιχουλιάζουμε να βραχεί καλά.
  3. Σε άλλο μπολ βάζουμε κρασί, χυμό, ζάχαρη, κανέλα, γαρύφαλλο και σόδα, τ’ ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο αλεύρι.
  4. Ανακατεύουμε καλά.
  5. Λαδώνουμε ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι.
  6. Δίνουμε σχήμα μακρόστενο, και το βάζουμε στο ταψί.
  7. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο σουσάμι.
  8. Κάνουμε βαθιές χαρακιές και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.
Απόρρητο