Εκτέλεση
Αφήνουμε το καλαμπόκι 15 λεπτά να ξεπαγώσει.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε κάτω από τη βρύση που τρέχει. Αφήνουμε να στραγγίσουν και ενώ είναι μέσα στο σουρωτήρι, τα περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε.
Βάζουμε τις φαρφάλες σε σαλατιέρα και προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα καρότα, το μπρόκολο, τα αυγά, τις ελιές, τον άνηθο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το ξίδι. Τα χτυπάμε με πιρούνι και περιχύνουμε τη μακαρονοσαλάτα.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τη σαλάτα κρύα.
Δοκιμάστε να φτιάξετε σπιτική μαγιονέζα και απογειώστε τη σαλάτα σας!
Εναλλακτικά, στην περίοδο της νηστείας, απολαύστε τη με τη νηστίσιμη μαγιονέζα.