Κοτσίδα γεμιστή Φλωρίνης
Ξεπαγώνουμε τα φύλλα ζύμης για πίτσα.
Σε αλευρωμένη επιφάνεια, τα ανοίγουμε ελαφρά με τον πλάστη να μεγαλώσουν.
Τα τοποθετούμε κάθετα μπροστά μας στη σειρά. Αλείφουμε κάθε φύλλο με πάστα ελιάς και χαβιάρι πιπεριάς, πασπαλίζουμε με κατσικίσιο τυρί σε τρίμματα, προσθέτουμε ρίγανη και σκορπάμε στην επιφάνεια τα φιλέτα ψητής πιπεριάς.
Βρέχουμε λίγο τις άκρες των φύλλων και κλείνουμε σε μακριά ρολά. Ενώνουμε τις τρεις άκρες από τα ρολά και τις πλέκουμε σε κοτσίδα. Τσιμπάμε τις άκρες ή τις μπήγουμε από κάτω. Αφήνουμε την κοτσίδα για 45′ σε ζεστό σημείο.
Αλείφουμε καλά όλη την κοτσίδα με χτυπημένο κρόκο με γάλα, και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με σουσάμι.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200 C, για 40’ περίπου, ώσπου να ροδίσει η πίτα. Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν τη σερβίρουμε.