Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Για το λικέρ εσπεριδοειδών μασαλά, πλένουμε πολύ καλά τα φρούτα και αφαιρούμε τη φλούδα με λεπτό μαχαιράκι για ν’ αποφύγουμε το λευκό σημείο (πέτσα) που πικρίζει τα λικέρ.
- Σε γυάλινο σκεύος που κλείνει αεροστεγώς βάζουμε όλα μαζί τα υλικά.
- Τ’ αφήνουμε για 20 ημέρες, ανακινώντας κατά διαστήματα το γυάλινο σκεύος.
- Όταν περάσει το χρονικό διάστημα των 20 ημερών, το σουρώνουμε με διπλωμένο τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μποτίλιες του λικέρ