Λικέρ ρόδι

Σπιτικό λικέρ ρόδι της Αργυρώς που μοσχοβολάει. Ένα αγαπημένο ποτό ιδανικό για το γιορτινό τραπέζι. Βάλτε λίγο χυμό ροδιού και θα απογειωθεί. Βάλτε τσίπουρο και κονιάκ για να έχει ένταση στην γεύση. Απλή συνταγή χωρίς βράσιμο.

Δύσκολη
0:20

1.5 - lt

10 λεπτά

10 λεπτά

λικερ ροδι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε πρώτα τα ρόδια.
  2. Τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο δοχείο που να κλείνει αεροστεγώς.
  3. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κονιάκ, το τσίπουρο και τη ζάχαρη, καθώς και το ξύλο κανέλας.
  4. Αφήνουμε το λικέρ να ωριμάσει για 20-25 ημέρες ανακινώντας τακτικά το γυάλινο δοχείο για να λιώσει η ζάχαρη.
  5. Το σουρώνουμε σε διπλό τουλπάνι και το μοιράζουμε σε μπουκάλια του λικέρ.

ΜΥΣΤΙΚΟ

  1. Αν θέλουμε να εντυπωσιάσουμε ακόμα περισσότερο προσθέτουμε στο λικέρ 2 κ.σ. γρεναδίνη για να αποκτήσει βαθύ ρόδινο χρώμα.
  2. Διαβάστε τα πάντα για τη ροδιά, αυτό το υπέροχο δέντρο που ανθίζει και μας δίνει πανέμορφους και πεντανόστιμους καρπούς!
  3. Μπορείτε να φτιάξετε και φανταστική μαρμελάδα ρόδι!.
Απόρρητο