Μπαγκέτα με αγγούρι, λιαστή ντομάτα και ελιά

Σάντουιτς με μπαγκέτα και λαχανικά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Ετοιμάζονται στο λεπτό και μπορείτε να τα απολαύσετε παντού.

Μεσαία
0:20

1

10 λεπτά

10 λεπτά

σάντουιτς με μπαγκέτα

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΠΑΓΚΕΤΑ

  1. Κόβουμε στα δύο τη μισή μπαγκέτα και την ανοίγουμε στη μέση.
  2. Απλώνουμε 1 κ.σ. πάστα ελιάς στο κάθε σάντουιτς.
  3. Πλένουμε καλά το αγγούρι και αν θέλουμε το ξεφλουδίζουμε. Το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες.
  4. Μοιράζουμε τις φέτες αυτές στα 2 σάντουιτς.
  5. Απλώνουμε 3 ημίλιαστες ντομάτες  σε κάθε σάντουιτς και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ρίγανη και αλάτι.
  6. Τυλίγουμε τα σάντουιτς και τ’ απολαμβάνουμε.
  7. Εάν σας άρεσε αυτό το σάντουιτς, δοκιμάστε και τη φρυγανισμένη μπαγκέτα με ξινομυζήθρα και ψητή πιπεριά.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ, ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΜΠΑΓΚΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Απόρρητο