Μπαγκέτα με αγγούρι, λιαστή ντομάτα και ελιά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
Για το σάντουιτς με μπαγκέτα κόβουμε στα δύο
τη μισή μπαγκέτα και την ανοίγουμε στη μέση. Απλώνουμε 1 κ.σ. πάστα ελιάς στο κάθε σάντουιτς. Πλένουμε καλά το αγγούρι και αν θέλουμε το ξεφλουδίζουμε για το σάντουιτς με μπαγκέτα. Το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες. Μοιράζουμε τις φέτες αυτές στα 2 σάντουιτς.
Απλώνουμε 3 ημίλιαστες ντομάτες (δείτε εδώ πως θα φτιάξετε μόνοι σας τις λιαστές ντοματες) σε κάθε σάντουιτς και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ρίγανη και αλάτι. Τυλίγουμε τα σάντουιτς και τ’ απολαμβάνουμε.
Εάν σας άρεσε αυτό το σάντουιτς από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, δοκιμάστε και τη φρυγανισμένη μπαγκέτα με ξινομυζήθρα και ψητή πιπεριά.