Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε πρώτα τις μελιτζάνες και αφαιρούμε το κοτσάνι.
- Τις κόβουμε (κατά μήκος) σε μακριές φέτες 0,5 εκ. και τις αφήνουμε σε μπολ με κρύο νερό να τις σκεπάζει για 10΄.
- Στη συνέχεια τις στύβουμε με τα χέρια και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.
- Τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, ίσα να μαραθούν (ή τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς C για 10΄).
- Κόβουμε τη φέτα σε μπαστουνάκια.
- Την τυλίγουμε σε ρολο με κάθε μία φέτα μελιτζάνας.
- Στη συνέχεια χτυπάμε τα 2 αυγά με αλατοπίπερο.
- Πανάρουμε ένα ένα ρολο στο αλεύρι, το βουτάμε στο χτυπημένο αυγό και τέλος στη φρυγανιά.
- Στη συνέχεια τα αφήνουμε στο ψυγείο αραδιασμένα σε λαδόκολλα για 30΄, να σταθεροποιηθεί το πανάρισμα.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, 3΄ περίπου την κάθε πλευρά.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ