Για τα μπράουνις
Κόβουμε σε κομμάτια τη λευκή σοκολάτα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σταγόνες λευκής σοκολάτας.
Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη σοκολάτα γάλακτος με ένα μαχαίρι.
Βάζουμε τις δύο ψιλοκομμένες σοκολάτες (κουβερτούρα και γάλακτος) με το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας.
Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα 3 αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι για 3΄-4΄ να πυκνώσουν και να κρεμώσουν καλά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε, πάντα ανακατεύοντας, τις λιωμένες σοκολάτες.
Τέλος, κοσκινίζουμε στο μείγμα το αλεύρι και με σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά, διπλώνοντας το μείγμα. Ρίχνουμε και τα κομμάτια λευκής σοκολάτας. Ανακατεύουμε απαλά.
Βουτυρώνουμε καλά μικρό τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20΄.
Αφήνουμε για 15΄ να κρυώσει.
Πασπαλίζουμε με κακάο.