Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το βούτυρο με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε τηγάνι.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά να μαλακώσουν τελείως.
- Προσθέτουμε την κρέμα μπαλσάμικο και τα αφήνουμε να καραμελώσουν. Θα δώσουν υπέροχη γεύση στα μπριζολάκια.
- Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε τα μπριζολάκια στο τηγάνι για 4-5 ´ από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο, τις πιπεριές και τα βότανα. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε.
- Σβήνουμε με το βαλσαμικό ξίδι. Προσθέτουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια και ανακατεύουμε.
- Τρίβουμε λίγη παρμεζάνα πάνω σε κάθε μπριζολάκι.
- Σερβίρουμε τα μπριζολάκια αμέσως με πίτες και πράσινη σαλάτα.