Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Σχάρα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ
Εκτέλεση
- Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, ελαιόλαδο, μυρωδικά, σκόρδο και πιπέρι και τα λιώνουμε.
 - Αλείφουμε τις μπριζόλες με το μείγμα και αφήνουμε για 15′ να αρωματιστούν.
 - Ψήνουμε στην σχάρα για περίπου 10′ ανάλογα το πάχος της μπριζόλας και πόσο καλά ψημένο θέλουμε το κρέας.
 
ΡΥΖΟΣΑΛΑΤΑ
- Βράζουμε μπόλικο νερό. Προσθέτουμε το ρύζι.
 - Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το ρύζι για περίπου 15′.
 - Σουρώνουμε και ξεπλένουμε το ρύζι κάτω από τρεχούμενο νερό, να κρυώσει και να φύγει το άμυλο.
 - Στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε σε μπολ.
 - Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα προσθέτουμε.
 - Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι.
 - Προσθέτουμε λίγο χυμό λεμόνι και λίγο ξίδι κατά βούληση.
 - Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ρυζοσαλάτα πλάι σε κάθε μπριζόλα.
 









