Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, ελαιόλαδο, μυρωδικά, σκόρδο και πιπέρι και τα λιώνουμε.
Αλείφουμε τις μπριζόλες με το μείγμα και αφήνουμε για 15′ να αρωματιστούν.
Ψήνουμε στην σχάρα για περίπου 10′ ανάλογα το πάχος της μπριζόλας και πόσο καλά ψημένο θέλουμε το κρέας.
Για την καλοκαιρινή ρυζοσαλάτα
Βράζουμε μπόλικο νερό. Προσθέτουμε το ρύζι.
Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το ρύζι για περίπου 15′.
Σουρώνουμε και ξεπλένουμε το ρύζι κάτω από τρεχούμενο νερό, να κρυώσει και να φύγει το άμυλο.
Στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε σε μπολ.
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα προσθέτουμε.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι.
Προσθέτουμε λίγο χυμό λεμόνι και λίγο ξίδι κατά βούληση.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ρυζοσαλάτα πλάι σε κάθε μπριζόλα.