• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 20 λεπτά
2
  • 2 φιλέτα μυλοκόπι
  • 2 ντοματίνια
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • 1/2 φινόκιο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγη κάπαρη (προαιρετικά)
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Απλώνουμε 2 αντικολλητικά χαρτιά στην επιφάνεια εργασίας.

    Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα και τα ακουμπάμε στο χαρτί.

    Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα ντοματίνια, το φινόκιο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα ισομοιράζουμε.

    Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.

    Κλείνουμε σε πακέτο και σφραγίζουμε τα υλικά.

    Τα τοποθετούμε σε μικρό ταψί.

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα.

    Βάζουμε στην μεσαία σχάρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

    Ανοίγουμε τα πακέτα και σερβίρουμε.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται