"
  • προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 5 λεπτά
Βαθμολογήστε
  • 3 πολύ ώριμα και μαλακά αβοκάντο (κομμένα σε κομμάτια)
  • 2/3 φλ. κακάο (σκόνη)
  • 2/3 φλ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
  • 1/2 φλ. (περίπου) κρέμα καρύδας (παχύρρευστο γάλα καρύδας σε κονσέρβα)
  • 1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Νηστίσιμο frosting χωρίς ζάχαρη της Αργυρώς

    Για το νηστίσιμο σοκολατένιο frosting χωρίς ζάχαρη,

    • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα και να σχηματιστεί μια μους σαν βουτυρόκρεμα.
    • Βάζουμε το vegan frosting frosting χωρίς ζάχαρη σοκολάτας σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και το παγώνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
    • Γαρνίρουμε κέικ, cupcakes, τούρτες, μπισκότα και ό,τι άλλο μας αρέσει.
    • Όσο περισσέψει, απολαύστε το με το κουτάλι γιατί αυτή η super food συνταγή μας κάνει καλό!

    Μυστικά για τέλειο frosting με βελούδινη υφή

    • Για να έχει βελούδινη υφή το frosting, πρέπει τα αβοκάντο να είναι ώριμα και πολύ μαλακά.
    • Δείτε πώς θα κάνετε το αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα εδώ, και πώς θα το τεμαχίσετε εύκολα και γρήγορα εδώ.
    • Αν τα αβοκάντο είναι σκληρά δεν θα λιώσει τελείως το αβοκάντο και δεν θα ομογενοποιηθεί σωστά το Frosting.
    • Η πυκνότητα του frosting σοκολάτας όπως συμβαίνει και στη συνταγή βουτυρόκρεμα, εξαρτάται πάντα από την προσθήκη υγρών.
    • Δηλαδή αν θέλετε πιο πυκνή υφή θα βάλετε σιγά σιγά την κρέμα καρύδας μέχρι να έχει την πυκνότητα που εσείς θέλετε.
    • Είναι πολύ βασικό να μην μπερδευτείτε και αγοράσετε γάλα καρύδας από το ψυγείο στο σούπερ μάρκετ.
    • Αυτό το γάλα είναι αραιό και δεν θα πήξει το frosting.
    • Χρησιμοποιήστε παχύρευστο γάλα καρύδας, το οποίο είναι συσκευασμένο σε κονσέρβα.
    • Έχει πυκνή υφή και βγαίνει βελούδινο το frosting.
    • Ανακινείστε καλά την κονσέρβα πριν την ανοίξετε.
    • Διατηρείται στο ψυγείο για 3 ημέρες.
    • Η συγκεκριμένη δόση φτάνει να στολίσετε πλούσια 6 cupcakes.

    Δείτε όλες τις συνταγές μου για τα ωραιότερα cupcakes εδώ.

     

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το vegan frosting χωρίς ζάχαρη για να γαρνίρετε και κέικ όπως το παρακάτω

    Διαφήμιση

    Προτεινόμενος εξοπλισμός

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται

    Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

    Εγκατάσταση
    ×