Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Εξοπλισμός
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Συγκεντρώνουμε αρχικά όλα τα υλικά που θα χρειαστούμε.
- Ανακατεύουμε πρώτα τα τριμμένα μπισκότα με το κρύο λιωμένο βούτυρο και την κανέλα σε ένα μπολ. Μάθετε πως μπορείτε να μαλακώσετε το βούτυρο στο λεπτό.
- Στρώνουμε τα μπισκότα σε μικρό τετράγωνο πυρέξ 24×24 εκ. Το παγώνουμε για 10′ στο ψυγείο για να σφίξει.
- Βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα τυριού σε ένα μπολ και τα χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα με μίξερ χειρός να αφρατέψουν.
- Στρώνουμε τη κρέμα τυριού πάνω από τα μπισκότα στη βάση του πυρέξ.
- Φτιάχνουμε την κρέμα στιγμής σοκολάτα χτυπώντας τα υλικά μέχρι να σφίξει. Τη στρώνουμε πάνω στην κρέμα τυριού.
- Απλώνουμε τη σαντιγί σε μια στρώση πάνω από τη κρέμα σοκολάτα.
- Τέλος, πασπαλίζουμε με τα σπασμένα μπισκότα. Παγώνουμε για λίγες ώρες μέχρι να σφίξει.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ