Για την πάστα ψυγείου με κέικ
Σχίζοντας πρώτα τη βανίλια στη μέση.
Αφαιρούμε τον καρπό της με τη λάμα του μαχαιριού.
Κρατάμε 1/2 λίτρο γάλα χωριστά και βάζουμε το υπόλοιπο σε κατσαρόλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε τη βανίλια.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ με το 1/2 λίτρο κρύο γάλα και το ρίχνουμε μέσα στο ζεστό γάλα.
Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η κρέμα.
Αφήνουμε λίγα λεπτά να χλιαρύνει.
Στρώνουμε το μισό κέικ σαν βάση στο πυρίμαχο.
Ραντίζουμε με το λικέρ κρέμα.
Πασπαλίζουμε με 3/4 φλ. τρούφα και αδειάζουμε τη μισή κρέμα βανίλιας.
Επαναλαμβάνουμε στρώση κέικ, ραντίζουμε με λίγο λικέρ Baileys και προσθέτουμε 3/4 φλ. τρούφα και την υπόλοιπη κρέμα βανίλιας.
Καλύπτουμε το γλυκό με την υπόλοιπη τρούφα σοκολάτας.
Παγώνουμε το λιγότερο για 3 ώρες.