Για τη πίτσα σοκολάτας
Σε μπολ ανάδευσης βάζουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά.
Αφήνουμε 5΄-10΄ να αφρίσει η επιφάνεια, δείγμα ότι ενεργοποιήθηκε η μαγιά.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε για 20΄στους 230°C, να ροδίσει.
Όπως τη βγάζουμε καυτή από το φούρνο, τη βάζουμε σε ξύλο κοπής.
Απλώνουμε την πραλίνα φουντουκιού, προσθέτουμε παγωτό της αρεσκείας μας και πασπαλίζουμε με άχνη.
Όπως λιώνει η πραλίνα και τρέχει, κόβουμε την πίτσα σε μερίδες και σερβίρουμε αμέσως!