Σπιτική πίτσα πεπερόνι, πικάντικη και φανταστική!

Σπιτική πίτσα πεπερόνι, πικάντικη και φανταστική!

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 20 λεπτά
24

Υλικά

  • Μερίδες 1 πίτσα

Για τη πίτσα πεπερόνι

  • 1/2 δόση ζύμη για πίτσα
  • 1 φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 12 φέτ. πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)
  • 125 γρ. μοτσαρέλα
  • 150 γρ. έμενταλ τριμμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Για τη πίτσα πεπερόνι

    Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη λαμαρίνα.

    Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας.

    Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλα.

    Πασπαλίζουμε με το έμενταλ.

    Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι.

    Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και πιπεριά.

    Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 15 με 20 λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται