Για τη πίτσα πεπερόνι
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη λαμαρίνα.
Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας.
Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλα.
Πασπαλίζουμε με το έμενταλ.
Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και πιπεριά.
Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 15 με 20 λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.