Εκτέλεση
Βάζουμε πρώτα το φιλέτο κοτόπουλο στον πάγκο εργασίας, το κόβουμε σε δύο τρία κομμάτια και με το χέρι σε μπουνιά χτυπάμε καλά να πλατύνει.
Βάζουμε στο μίξερ το ελαιόλαδο, τις λιαστές ντομάτες, το ξίδι, το μέλι, τον κύβο, τη ρίγανη και το θυμάρι και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα.
Τοποθετούμε το φιλέτο σε πυρίμαχο σκεύος και το περιχύνουμε με τη μαρινάδα.
Το αφήνουμε να μαριναριστεί από 4 ώρες έως και μία νύχτα. Όσο πιο πολύ μείνει στη μαρινάδα τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.
Μπορούμε να το ψήσουμε σε σχάρα μπάρμπεκιου για 4΄ από κάθε πλευρά, σε γκριλιέρα για 10′ ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, σε αντιστάσεις, για 25′.
Πλένουμε καλά και στεγνώνουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε και τα ανακατεύουμε.
Σε μπολ βάζουμε τα υλικά για τη σάλτσα και ανακατεύουμε.
Περιχύνουμε τη σαλάτα και το κοτόπουλο.