Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Αλείφουμε εξωτερικά και τις δύο φέτες ψωμί με βούτυρο.
- Πασπαλίζουμε τις εξωτερικές πλευρές με λίγο ανθό αλατιού.
- Αλείφουμε εσωτερικά τη μία φέτα (τη βάση) με μουστάρδα και απλώνουμε το μισό τριμμένο τυρί πάνω της.
- Τοποθετούμε τις φέτες παστράμι πάνω στο τυρί και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί.
- Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί και πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσουν τα υλικά.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή πλάκα ψησίματος σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Ψήνουμε το σάντουιτς περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσει το τυρί.
- Αφήνουμε το σάντουιτς να σταθεί 1 λεπτό πριν το κόψουμε στη μέση.
- Σερβίρουμε πάνω σε λαδόκολλα ή ξύλο σερβιρίσματος μαζί με πίκλες, αγγουράκια, τσιπς πατάτας και μήλο σε τέταρτα.
- Απολαύστε το ζεστό – η πρώτη μπουκιά θα σας ενθουσιάσει!









