Σάντουιτς

Φτιάξτε το απόλυτο New York Melt σάντουιτς με παστράμι, λιωμένο τυρί και τραγανό ψωμί. Ιδανικό για γρήγορο, νόστιμο γεύμα με πίκλες και τσιπς πατάτας.

Εύκολη
0:10

1 σάντουιτς

4 λεπτά

6 λεπτά

σαντουιτσ - melt sandwich

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

  1. Αλείφουμε εξωτερικά και τις δύο φέτες ψωμί με βούτυρο.
  2. Πασπαλίζουμε τις εξωτερικές πλευρές με λίγο ανθό αλατιού.
  3. Αλείφουμε εσωτερικά τη μία φέτα (τη βάση) με μουστάρδα και απλώνουμε το μισό τριμμένο τυρί πάνω της.
  4. Τοποθετούμε τις φέτες παστράμι πάνω στο τυρί και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί.
  5. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί και πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσουν τα υλικά.
  6. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή πλάκα ψησίματος σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  7. Ψήνουμε το σάντουιτς περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσει το τυρί.
  8. Αφήνουμε το σάντουιτς να σταθεί 1 λεπτό πριν το κόψουμε στη μέση.
  9. Σερβίρουμε πάνω σε λαδόκολλα ή ξύλο σερβιρίσματος μαζί με πίκλες, αγγουράκια, τσιπς πατάτας και μήλο σε τέταρτα.
  10. Απολαύστε το ζεστό – η πρώτη μπουκιά θα σας ενθουσιάσει!
Απόρρητο