Για το εύκολο τυλιχτό σουβλάκι
Κόβουμε το κρέας σε μακρόστενα κομμάτια.
Τα βάζουμε σε μπολ.
Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το πιπέρι.
Περιχύνουμε με το ξίδι και με λίγο ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για αρκετή ώρα στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 7΄- 8΄, να γίνουν διάφανα.
Στραγγίζουμε το κρέας σε απορροφητικό χαρτί και το προσθέτουμε στα κρεμμύδια.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 7΄- 8΄ σε χαμηλή φωτιά, να ψηθεί το κρέας.
Αλατίζουμε.
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σως γιαουρτιού σε μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με κουτάλι.
Ζεσταίνουμε τις πίτες σε αντικολλητικό στεγνό τηγάνι για λίγα λεπτά ή για λίγο στο φούρνο.
Απλώνουμε λαδόκολλα, τοποθετούμε πάνω της μία πίτα, βάζουμε ολόκληρα φύλλα σαλάτας, φέτες ντομάτας, κρέας με κρεμμύδια και τέλος, σως γιαουρτιού.
Φτιάξτε και τις πίτες για σουβλάκι και δεν θα το πιστεύετε πόση νοστιμιά έχει η συνταγή αυτή!
Μυστικά
Μαρινάροντας το κρέας για λίγη ώρα σε ξίδι και ελαιόλαδο, έχουμε ως αποτέλεσμα να σπάνε οι ίνες του κρέατος και να μαλακώνει αρκετά.
Με την προσθήκη του κρεμμυδιού εξισορροπούμε τη γεύση.