Σουφλέ υγρής σοκολάτας
Λιώνουμε τα 60 γρ. σοκολάτας με την κρέμα σε μπεν μαρί.
Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει.
Πλάθουμε 6 μπάλες σοκολάτας.
Παγώνουμε στο ψυγείο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε 6 πυρίμαχα σκεύη για σουφλέ.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο ανακατεύοντας.
Αφήνουμε 7′- 8′ να κρυώσουν.
Σε μίξερ χτυπάμε τα αυγά, τους κρόκους, τη ζάχαρη και τη βανίλια για 5′.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα και το αλεύρι στ’ αβγά και ισομοιράζουμε στα σκεύη.
Προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο.
Τοποθετούμε από μία σοκολατένια μπάλα στο κέντρο κάθε σουφλέ.
Για το ψήσιμο
Ψήνουμε για 10- 12 μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Αναποδογυρίζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με παγωτό.