Για την τάρτα
Κοσκινίζουµε το αλεύρι και το βάζουµε στον κάδο του µίξερ µε τους κόφτες.
Προσθέτουµε το τυρί, το βούτυρο και το πιπέρι.
Χτυπάµε για 15 δευτερόλεπτα, να ψιχουλιάσει το µείγµα.
Προσθέτουµε το κρύο νερό.
Χτυπάµε για λίγα δεύτερα, να ενωθούν τα υλικά. Ίσως χρειαστεί ελάχιστο νερό επιπλέον.
Βάζουµε τη ζύµη σε αλευρωµένο πάγκο και τη µαζεύουµε σε µπάλα µε γρήγορες κινήσεις.
Την καλύπτουµε µε µεµβράνη και την αφήνουµε για 20΄ στο ψυγείο.
Ανοίγουµε το φύλλο µε τον πλάστη.
Σε βουτυρωµένη µεγάλη ταρτιέρα στρώνουµε το φύλλο.
Το τρυπάµε µε πιρούνι.
Το αφήνουµε 20΄ στο ψυγείο και στη συνέχεια το ψήνουµε για 20΄ στους 180οC.
Για τη γέµιση
Λιώνουµε σε µπολ τη φέτα και το ανθότυρο.
Τρίβουµε πάνω τους λίγο πιπέρι.
Τα απλώνουµε στη µισοψηµένη τάρτα και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 20΄.
Για τα ψητά λαχανικά
Ανακατεύουµε όλα µαζί τα λαχανικά και τα βάζουµε σε λαµαρίνα.
Τα ψήνουµε στους 200 βαθμούς C για 20΄.
Μόλις ψηθεί η τάρτα, τη γαρνίρουµε µε τα ψητά λαχανικά και φρέσκο δυόσµο ψιλοκοµµένο.