Για το γλυκό με 3 στρώσεις
Για το γλυκό ψυγείου με 3 κρεμένιες στρώσεις και γεμιστά μπισκότα, κρατάμε 2 φλ. κρύο γάλα και διαλύουμε το κορν φλάουρ.
Το υπόλοιπο γάλα το βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη και τις βανίλιες.
Το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά να πήξει η κρέμα.
Χωρίζουμε την κρέμα σε τρία μπολ. Σε κάθε μπολ προσθέτουμε από 1 είδος σοκολάτας.
Ανακατεύουμε να λιώσουν οι σοκολάτες.
Ρίχνουμε το κονιάκ στο κρύο γάλα.
Βουτάμε μπισκότα σε αυτό και τα κάνουμε στρώση σε μακρόστενο ή τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος. Σε μακρόστενο θα γίνει πιο λεπτό αλλά θα βγουν πιο πολλά κομμάτια.
Κάνουμε μια στρώση την κρέμα λευκής σοκολάτας, βάζουμε μια στρώση τριμμένο μπισκότα ή βουτηγμένα σε γάλα μπισκότα.
Κάνουμε στρώση από πάνω την κρέμα σοκολάτας. Αν θέλουμε κάνουμε στρώση τριμμένο ή ολόκληρο βουτηγμένο σε γάλα μπισκότο και τέλος στρώνουμε την τρίτη κρέμα.
Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Το παγώνουμε για 1-2 ώρες και το σερβίρουμε με τριμμένο μπισκότο.
Αν δεν βρείτε σοκολάτα πορτοκάλι, βάλτε στην κρέμα λευκή σοκολάτα και το ξύσμα πορτοκαλιού. Δεν θα βγει με χρώμα άλλα θα έχει γεύση πορτοκαλιού.