Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΙΚΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΙΚΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ
Εκτέλεση
VEGAN HOT DOG
- Για τα vegan hot dog ψήνουμε τα vegan λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν.
- Κόβουμε με ένα μαχαίρι στη μέση τα ψωμάκια και τα ακουμπάμε με την κομμένη πλευρά στο καυτό σκεύος που ψήσαμε τα λουκάνικα ώστε να ζεσταθούν και να ροδίσουν ελαφρά.
- Γεμίζουμε το ψωμί με το ψημένο vegan λουκάνικο, βάζουμε το αβοκάντο σε φέτες και προσθέτουμε την πίκλα παντζάρι.
- Τέλος προσθέτουμε τη μουστάρδα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΚΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ
- Βάζουμε σε καθαρό βάζο το ξύδι, τους σπόρους μάραθου και τη ζάχαρη.
- Σφραγίζουμε με το καπάκι και ανακινούμε τα υλικά.
- Τρίβουμε το παντζάρι σε χοντρό τρίφτη και κόβουμε το κρεμμύδι σε πολύ λεπτές φέτες.
- Τα βάζουμε στο βάζο με την μαρινάδα και πιέζουμε τα λαχανικά να μπουν μέσα στα υγρά.
- Σφραγίζουμε τα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστούν να για 1,5 ώρα το λιγότερο.
- Στραγγίζουμε την πίκλα και την βάζουμε σε σάντουιτς, hot dog, σαλάτες κλπ.
- Φτιάξτε τη δική σας μαγιονέζα και απολαύστε το vegan χοτ ντογκ σας.