Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Υλικά
Εκτέλεση
ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- Για την εύκολη βουτυρόκρεμα σοκολάτας,
- βάζουμε σε ένα μπολ το μαλακό βούτυρο και με μίξερ χειρός το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 2′ να αφρατέψει.
- Κρατάμε 1/2 φλ. από την συνολική άχνη για το τέλος.
- Χαμηλώνουμε το μίξερ στο πολύ χαμηλό και προσθέτουμε την ζάχαρη το κακάο και το αλάτι.
- Χτυπάμε για 2′ σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να κρεμώσει η βουτυρόκρεμα.
- Δυναμώνουμε το μίξερ και προσθέτουμε τη βανίλια και την κρέμα.
- Χτυπάμε το μείγμα για 1′ να ομογενοποιηθεί και να αφρατέψει.
- Τέλος, λίγη λίγη ρίχνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη, ανάλογα πόσο πυκνή-σφιχτή, θέλουμε να είναι η υφή της βουτυρόκρεμας.
- Τη βάζουμε σε κορνέ και γαρνίρουμε τα cupcakes, τις τούρτες, ή τα μπισκότα.
- Δείτε και τη βασική συνταγή για βουτυρόκρεμα, όπου θα μάθετε όλα τα μυστικά για να γίνεται πάντα αφράτη, γυαλιστερή και τέλεια.
- Ανακαλύψτε και όλες τις συνταγές μου για τέλεια cupcakes και muffins!
ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ
- http://www.argiro.gr/recipe/cupcakes-sokolata/