Σνίτσελ ή αλλιώς πανέ, νόστιμο, ζουμερό και τραγανό, με σωστό πανάρισμα και με όλα τα μυστικά του, για απόλαυση χωρίς τέλος.
Μια συνταγή που όλοι αγαπάμε. Υπάρχουν δύο τρόποι μαγειρέματος. Νόστιμο σνίτσελ τηγανιτό ή πιο ελαφρύ στο φούρνο, ζουμερό μέσα και από έξω τραγανό με ρόδινη κρούστα. Το κρέας μπορεί να είναι μοσχαρίσιο, χοιρινό ή κοτόπουλο. Μαγειρεύεται γρήγορα, είναι πεντανόστιμο και μπορείς να το έχεις έτοιμο στην κατάψυξη με το πανάρισμα του, για τις μέρες που δεν έχεις χρόνο για μαγείρεμα.
Η προέλευση του σνίτσελ
Οι συνταγές Wiener schnitzel και German schnitzel είναι πάνω κάτω ίδιες. Το μεν Wiener schnitzel προέρχεται από την Αυστρία και συγκεκριμένα την πόλη της Βιένης και γίνεται με μοσχάρι και τέλειο πανάρισμα.
Το δε German schnitzel γίνεται με χοιρινό και σωστό πανάρισμα. Οι διαφορές τους είναι μικρές και η νοστιμιά τους είναι μεγάλη.