Οι πασχαλινοί μεζέδες, είναι ξακουστοί για τη νοστιμιά τους και μπορείτε να τους ψήσετε στον οικιακό φούρνο αφού φέτος μένουμε σπίτι! Αν βέβαια είστε από τους τυχερούς που έχετε αυλή και θα σουβλίσετε και φέτος, δείτε παρακάτω όλα τα μυστικά για να ψήσετε σωστά αρνί αλλά και κοκορέτσι.
Όσο για τους υπόλοιπους, το αρνί φέτος μπορείτε να το ψήσετε σε κληματόβεργες στη λαμαρίνα στο φούρνο της κουζίνας σας.
Επιλέξτε ένα μικρό αρνί ή κατσίκι και βάλτε το κυκλικά πάνω σε κληματόβεργες μέσα στο ταψί. Αλατοπιπερώστε το καλά μέσα έξω και κυρίως στα μπούτια του αρνιού βάλτε μπόλικο αλατοπίπερο και ξεχάστε το στο φούρνο, στις αντιστάσεις πάνω κάτω, στην κάτω σχάρα, στους 160 °C για περίπου 4 ώρες.
Αν πάρει χρώμα γρήγορα, σκεπάστε το με λαδόκολλες ώστε να ψηθεί μέχρι μέσα και να γίνει λουκούμι.