Πίσω

Σαλάτες της άνοιξης

Λατρεύω τα λαχανικά και φτιάχνω πάντα διαφορετική σαλάτα ανάλογα με τα κέφια μου, με τα υλικά της εποχής αλλά και με ό,τι έχω στην κουζίνα μου.
Οι σαλάτες για μένα, πολλές φορές, αποτελούν το ένα από τα βασικά γεύματα της ημέρας. Εδώ έχω συνταγές για σαλάτες της άνοιξης, για να βγουν στη μέση του τραπεζιού ή να αποτελέσουν ελαφρύ κυρίως γεύμα.
Σαλάτες με λαχανικά εποχής αλλά και με φρούτα είναι ό,τι καλύτερο. Όσο περισσότερο χρώμα βάζουμε στην διατροφή μας, τόσο περισσότερο προστατεύουμε τον οργανισμό μας και το θωρακίζουμε σωστά.
 
Επίσης οι σαλάτες βοηθούν πάρα πολύ στη σωστή διαχείριση βάρους. Συνθέστε λοιπόν και απολαύστε νοστιμιά και υγεία στην καθημερινή σας διατροφή. Διαλέξτε από εδώ ιδέες για dressing, για να δώσετε γεύση σε μια απλή σαλάτα με τα λαχανικά της αρεσκείας σας.

Μια κρύα ρυζοσαλάτα, ένα ελαφρύ γεύμα με πολλά λαχανικά και περίσσευμα από ψητό ή βραστό κοτόπουλο. Σαλάτα καρότο με πράσινο μήλο και super foods, για όσους κάνουν διατροφή ή αλλιώς ένα πλήρες γεύμα για όσους είναι vegan!

Σαλάτα με πολύχρωμα λαχανικά, πλήρως αντιοξειδωτική και πολύ νοστιμιά. Αποτελεί ένα ελαφρύ, πλήρες γεύμα! Σαλάτα νισουάζ (niçoise) με φρέσκο ψητό τόνο. Χορταστική, νόστιμη και πολύχρωμη σαλάτα, ιδανική για ένα ελαφρύ γεύμα!

Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα! Υπέροχη σαλάτα, γεμάτη χρώματα! Τέλεια για το νηστίσιμο τραπέζι και όχι μόνο! Ρεβύθια σαλάτα, μία vegan, θρεπτική συνταγή για ένα πλήρες χορταστικό γεύμα ή για ταπεράκι στο γραφείο. Συνδυάστε τα λαχανικά που προτιμάτε ή τα λαχανικά εποχής κι απολαύστε νοστιμιά και υγεία. Όσοι κάνετε διατροφή νηστεύετε ή είστε χορτοφάγοι θα την αγαπήσετε με τρέλα!

Δες παρακάτω περισσότερες συνταγές για σαλάτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται