Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑ
Εξοπλισμός
Ταψί
Τηγάνι
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΕ ΧΟΡΤΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
- Ρίχνουμε πρώτα σε ένα τηγάνι το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα.
- Τα αφήνουμε να μαραθούν.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι.
- Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω στον μπακαλιάρο.
ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
- Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.