Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ
Εκτέλεση
- Κόβουμε το ψωμί διαγώνια σε λεπτές φέτες.
- Με ένα πινέλο τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε.
- Τις αραδιάζουμε σε ταψί και τις ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά έως ότου ροδίσουν.
- Ψιλοκόβουμε το προσούτο.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, και το πεπόνι και τρίβουμε από πάνω πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε σε κάθε φρυγανισμένη φέτα μια κουταλιά τυρί με πεπόνι.
- Από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο προσούτο.