• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
18

Για τη μπρουσκέτα με προσούτο

  • 1/2 μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. τυρί κρέμα ή κατίκι (πικάντικο, κρεμώδες φρέσκο τυρί)
  • 4 φέτ. προσούτο Καρπενησίου
  • 1 φλ. πεπόνι (κυβάκια)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι (φρεσκοτριμμένο)
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Κόβουμε το ψωμί διαγώνια σε λεπτές φέτες.

    Με ένα πινέλο τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε.

    Τις αραδιάζουμε σε ταψί και τις ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά έως ότου ροδίσουν.

    Ψιλοκόβουμε το προσούτο.

    Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, και το πεπόνι και τρίβουμε από πάνω πιπέρι και ανακατεύουμε.

    Βάζουμε σε κάθε φρυγανισμένη φέτα μια κουταλιά τυρί με πεπόνι.

    Από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο προσούτο.

    Οδηγός Μαγειρικής

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται