Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους και τις βάζουμε στην κατσαρόλα.
 - Περιχύνουμε με το γάλα και προσθέτουμε το σκόρδο.
 - Τις σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 15΄-20΄, μέχρι να μαλακώσουν καλά.
 - Στραγγίζουμε τις πατάτες και κρατάμε 1 φλ. γάλα (από αυτό μέσα στο οποίο έβρασαν).
 - Αφαιρούμε το σκόρδο.
 - Τοποθετούμε τις πατάτες σε μπολ, προσθέτουμε αλάτι, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο.
 - Με πιρούνι ή με το κατάλληλο εργαλείο του πουρέ τις πατάμε να λιώσουν όσο είναι ακόμα ζεστές.
 - Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και λίγο λίγο το γάλα ανακατεύοντας μέχρι ο πουρές να έχει την υφή που μας αρέσει.
 - Αν θέλουμε να είναι αφράτος, ρίχνουμε όλο το φλιτζάνι γάλα.
 









