Εκτέλεση
Για τον πουρέ σελινόριζας, βράζουμε πρώτα τα λαχανικά κομμένα σε κομμάτια να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε. Τα πολτοποιούμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντάς τα για να στεγνώσει ο πουρές.
Ζεσταίνουμε το βούτυρο με λίγο γάλα και τα ρίχνουμε σταδιακά στον πουρέ, ανάλογα με το πόσο πυκνό ή αραιό τον θέλουμε. Καρυκεύουμε στο τέλος.
Διαβάστε οπωσδήποτε και όλα τα μυστικά μου, για να φτιάχνετε πάντα τέλειο πουρέ με βελούδινη υφή!
Θέλετε περισσότερες συνταγές για γαρνιτούρες και συνοδευτικά του ονείρου; Βρείτε τες όλες εδώ!