Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ
- Βράζουμε πρώτα τις πατάτες σε μια κατσαρόλα μέχρι να μαλακώσουν καλά, γύρω στα 20΄, και ύστερα τις στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και 2 κουταλιές της σούπας από τη μαργαρίνη σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά για 15΄, μέχρι να μαλακώσουν και να ξανθύνουν.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ξίδι.
- Ανακατεύουμε έως ότου λιώσει καλά η ζάχαρη.
- Βάζουμε τις ζεστές πατάτες σε μπολ και τις λιώνουμε με πιρούνι ή με το εργαλείο του πουρέ.
- Προσθέτουμε το ζεστό γάλα, την υπόλοιπη μαργαρίνη και τη μουστάρδα.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε μέσα τα μισά καραμελωμένα κρεμμύδια.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά, σερβίρουμε τον πουρέ σε μπολ και τον γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα κρεμμύδια που καραμελώσαμε.
Πουρές με καραμελωμένα κρεμμύδια
Για το σερβίρισμα
Μάθετε όλα τα μυστικά εδώ, για να φτιάχνετε πάντα τέλειο βελούδινο πουρέ.
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ
- [visual-link-preview encoded=”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”]