Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕµΙΣΗ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕµΙΣΗ
Εκτέλεση
- Ετοιµάζουµε τη ζύμη, σύµφωνα µε τη βασική ζύμη για τάρτες γλυκές και αλμυρές ή σύμφωνα με τη βασική συνταγή ζύμη για γλυκιά τάρτα.
- Την αφήνουµε να κρυώσει καλά.
- Πλένουµε τις φράουλες και τις στεγνώνουµε καλά.
- Αν οι φράουλες είναι µεγάλες, τις κόβουµε στη µέση.
- Με πινελάκι αλείφουµε τη λιωµένη κουβερτούρα σε όλη την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τάρτας.
- Αφήνουµε τη σοκολάτα να κρυώσει.
- Απλώνουµε την κρέµα patisserie στην τάρτα.
- Στρώνουµε τις φράουλες κοντά κοντά, να καλυφθεί όλη η τάρτα.
- Πασπαλίζουµε µε τη ζάχαρη τις φράουλες.
- Αφήνουµε για 10΄στο ψυγείο.
- Καραµελώνουµε µε φλόγιστρο τη ζάχαρη.
- Εναλλακτικά, αντί για ζάχαρη, αν δεν έχουµε φλόγιστρο, πασπαλίζουµε µε λίγη άχνη. Κόβουµε και σερβίρουµε.