Κρέμα λεμονιού

Όταν έχεις πολλά λεμονιά φτιάξε τη και χρησιμοποίησε την στα γλυκά αλλά και στο πρωινό.

Εύκολη
0:20

1

5 λεπτά

15 λεπτά

Υπέροχη κρέμα λεμονιου

Υλικά

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό (σε θερμοκρασία δωματίου), το κορν φλάουρ, το γλυκαντικό, τον κουρκουμά, το χυμό, το ξύσμα και ανακατεύουμε με σύρμα.
  2. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας για λίγα λεπτά να δέσει.
  3. Τέλος, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε να λιώσει.
  4. Ελέγχουμε τη γλύκα της, και προσθέτουμε στέβια ή κάποιο άλλο γλυκαντικό αν χρειάζεται.
  5. Ελέγχουμε την πυκνότητα της κρέμας προσθέτοντας ή αφαιρώντας λίγο υγρό.
  6. Να θυμάστε όταν κρυώσει σφίγγει αρκετά σαν ζελέ.
  7. Όταν κρυώσει λίγο και σταθεροποιηθεί γεμίζουμε βαζάκια.
Απόρρητο