Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό (σε θερμοκρασία δωματίου), το κορν φλάουρ, το γλυκαντικό, τον κουρκουμά, το χυμό, το ξύσμα και ανακατεύουμε με σύρμα.
- Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας για λίγα λεπτά να δέσει.
- Τέλος, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε να λιώσει.
- Ελέγχουμε τη γλύκα της, και προσθέτουμε στέβια ή κάποιο άλλο γλυκαντικό αν χρειάζεται.
- Ελέγχουμε την πυκνότητα της κρέμας προσθέτοντας ή αφαιρώντας λίγο υγρό.
- Να θυμάστε όταν κρυώσει σφίγγει αρκετά σαν ζελέ.
- Όταν κρυώσει λίγο και σταθεροποιηθεί γεμίζουμε βαζάκια.