Εκτελεση
Η κρεμα
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό (σε θερμοκρασία δωματίου), το κορν φλάουρ, το γλυκαντικό, τον κουρκουμά, το χυμό, το ξύσμα και ανακατεύουμε με σύρμα.
Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας για λίγα λεπτά να δέσει.
Τέλος, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε να λιώσει.
Ελέγχουμε τη γλύκα της, και προσθέτουμε στέβια ή καποιο άλλο γλυκαντικό αν χρειάζεται.
Ελέγχουμε την πυκνότητα της κρέμας προσθέτοντας ή αφαιρώντας λίγο υγρό.
Να θυμάστε όταν κρυώσει σφίγγει αρκετά σαν ζελέ.
Στα γλυκα
Όπως είναι ζεστή ΤΗΝ περιχύνουμε πανω τους.
Όταν κρυώσει λίγο και σταθεροποιηθεί γεμίζουμε διαφορα απο αυτα.
Η αλείφουμε σε ψωμί.