Γιαουρτογλυκό με φρούτα

Ένα ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο επιδόρπιο, με μπισκότα, γιαούρτι και φρέσκα φρούτα εποχής.

Εύκολη
0:15

6

15 λεπτά

γιαουρτογλυκο με φρουτα

Υλικά

Εξοπλισμός

Μίξερ χειρός

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Αλέθουμε πρώτα τα μπισκότα.
  2. Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα ισομοιράζουμε σε 6 βαζάκια.
  3. Παγώνουμε τα βαζάκια για 10 λεπτά.
  4. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με μίξερ χειρός μέχρι να έρθει σε παχύρρευστη μορφή.
  5. Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι, τους ξηρούς καρπούς και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  6. Προσθέτουμε το αφράτο μίγμα γιαουρτιού στο μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
  7. Γαρνίρουμε με κεράσια ή με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.
Απόρρητο