Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Υλικά
Εκτέλεση
- Αλέθουμε πρώτα τα μπισκότα.
 - Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και τα ισομοιράζουμε σε 6 βαζάκια.
 - Παγώνουμε τα βαζάκια για 10 λεπτά.
 - Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με μίξερ χειρός μέχρι να έρθει σε παχύρρευστη μορφή.
 - Προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι, τους ξηρούς καρπούς και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε απαλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
 - Προσθέτουμε το αφράτο μίγμα γιαουρτιού στο μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
 - Γαρνίρουμε με κεράσια ή με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη.
 









