Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βυθίζουμε τη ζελατίνη σε ένα µπολ µε κρύο νερό και την αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσει.
- Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
- Ρίχνουμε τα πολτοποιημένα φρούτα σε μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε τη στέβια και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να διαλυθεί το γλυκαντικό.
- Στύβουμε τις ζελατίνες και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας το μείγμα με γρήγορες κινήσεις. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος µε το σύρµα στο μίξερ, μέχρι να γίνει παχύρρευστη.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Τέλος, ενσωματώνουμε το μείγμα του μάνγκο ανακατεύοντας απαλά να ομογενοποιηθούν.
- Μοιράζουμε τη μους σε πέντε ποτήρια και την παγώνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
- Γαρνίρουμε µε φέτες μάνγκο και απολαμβάνουμε