Εκτέλεση
Για τη μους μάνγκο με γιαούρτι, βυθίζουμε πρώτα τη ζελατίνη σε µπολ µε κρύο νερό και την αφήνουµε για 10 λεπτά να µουλιάσει.
Καθαρίζουµε τα µάνγκο και τα πολτοποιούµε στο µπλέντερ. Τα βάζουµε σε µικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνουµε σε χαµηλή φωτιά µαζί µε τη στέβια.
Αφού διαλυθεί η στέβια, στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας γρήγορα το µείγµα φρούτου. Το αποσύρουµε από τη φωτιά και το αφήνουµε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
Χτυπάµε την κρέµα γάλακτος µε το σύρµα στο µίξερ, σε παχύρρευστη µορφή. Προσθέτουµε το γιαούρτι και τα ανακατεύουµε. Τέλος, προσθέτουµε το µείγµα φρούτου και απαλά ανακατεύουµε.
Μοιράζουµε σε 5 ποτήρια το µείγµα. Το παγώνουµε. Γαρνίρουµε µε φέτες µάνγκο.
Θέλετε περισσότερες συνταγές για μοναδικά light γλυκά; Βρείτε τες όλες εδώ!