Εκτέλεση
Βυθίζουμε τη ζελατίνη σε ένα µπολ µε κρύο νερό και την αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσει.
Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Ρίχνουμε τα πολτοποιημένα φρούτα σε μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε τη στέβια και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να διαλυθεί το γλυκαντικό.
Στύβουμε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας το μείγμα με γρήγορες κινήσεις. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουµε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος µε το σύρµα στο μίξερ, μέχρι να γίνει παχύρρευστη.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Τέλος, ενσωματώνουμε το μείγμα του μάνγκο ανακατεύοντας απαλά να ομογενοποιηθούν.
Μοιράζουμε τη μους σε πέντε ποτήρια και την παγώνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Γαρνίρουμε µε φέτε μάνγκο και απολαμβάνουμε
Θέλετε περισσότερες συνταγές για μοναδικά light γλυκά; Βρείτε τες όλες εδώ!