Μους μάνγκο
Τη μους μάνγκο με γιαούρτι, αυτή τη δροσερή
μους, μπορείτε να την απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας. Για να φτιάξουμε την μους μάνγκο,
Βυθίζουμε πρώτα τη ζελατίνη σε µπολ µε κρύο νερό και την αφήνουµε για 10 λεπτά να μουλιάσει.
Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Τα βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μαζί µε τη στέβια.
Αφού διαλυθεί η στέβια, στύβουμε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας γρήγορα το μείγμα φρούτου.
Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουµε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος µε το σύρµα στο μίξερ, μέχρι να έχει παχύρρευστη μορφή.
Προσθέτουµε το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε.
Τέλος, προσθέτουµε το μείγμα φρούτου και απαλά ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε σε 5 ποτήρια το μείγμα.
Το παγώνουμε.
Γαρνίρουμε µε φέτες μάνγκο και απολαμβάνουμε!
Θέλετε περισσότερες συνταγές για μοναδικά light γλυκά; Βρείτε τες όλες εδώ!