Μους μάνγκο
Τη μους μάνγκο με γιαούρτι, αυτή τη δροσερή
μους, μπορείτε να την απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας. Για να φτιάξουμε την μους μάνγκο,
- Βυθίζουμε πρώτα τη ζελατίνη σε µπολ µε κρύο νερό και την αφήνουµε για 10 λεπτά να μουλιάσει.
- Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
- Τα βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μαζί µε τη στέβια.
- Αφού διαλυθεί η στέβια, στύβουμε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας γρήγορα το μείγμα φρούτου.
- Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουµε να κρυώσει για λίγα λεπτά.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος µε το σύρµα στο μίξερ, μέχρι να έχει παχύρρευστη μορφή.
- Προσθέτουµε το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε.
- Τέλος, προσθέτουµε το μείγμα φρούτου και απαλά ανακατεύουμε.
- Μοιράζουμε σε 5 ποτήρια το μείγμα.
- Το παγώνουμε.
Γαρνίρουμε µε φέτες μάνγκο και απολαμβάνουμε!
Θέλετε περισσότερες συνταγές για μοναδικά light γλυκά; Βρείτε τες όλες εδώ!