Μανιτάρια στο τηγάνι με σκόρδο

Θα λατρέψετε τα μανιτάρια στο τηγάνι με σκόρδο, το συνοδευτικό των 10 λεπτών που ταιριάζει με οτιδήποτε!

Εύκολη
0:10

4

5 λεπτά

5 λεπτά

μανιτάρια με σκόρδο της Αργυρως

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

Εκτέλεση

    1. Αφού καθαρίσουμε τα μανιτάρια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
    2. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο να κάψει σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια, το σκόρδο και ψήνουμε για 2 λεπτά χωρίς να ανακατεύουμε.
    3. Όταν στεγνώσουν τα μανιτάρια, ανακινούμε το τηγάνι για να ψηθούν κι από την άλλη πλευρά για 1 λεπτό.
    4. Σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, το μαϊντανό και αλάτι, πιπέρι.
    5. Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το τηγάνι στη φωτιά για 1-2 λεπτά ακόμα.
    6. Σερβίρουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι με σκόρδο, ζεστά, σαν συνοδευτικό που ταιριάζει με οτιδήποτε.
    7. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε λίγα ντοματίνια.
Απόρρητο