Εκτελεση
Τα μανιτάρια
Αφού καθαρίσουμε τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1΄, ίσα να μοσχομυρίσει (όχι να πάρει χρώμα, γιατί θα πικρίσει).
Τα προσθέτουμε και δυναμώνουμε τη φωτιά.
Τα ανακατεύουμε με σπάτουλα για να λαδώσουν ομοιόμορφα και αφήνουμε να σοταριστούν για 3΄-4΄ σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, το μαϊντανό και αλατοπίπερο.
Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε στη φωτιά για 2 λεπτα.
Ειναι ετοιμα για σερβιρισμα