Εκτέλεση
Αφού καθαρίσουμε τα μανιτάρια τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό, ίσα να μοσχομυρίσει (όχι να πάρει χρώμα, γιατί θα πικρίσει).
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και δυναμώνουμε τη φωτιά.
Τα ανακατεύουμε με σπάτουλα για να λαδώσουν ομοιόμορφα και αφήνουμε να σοταριστούν για 3-4 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το κονιάκ και προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, το μαϊντανό και αλάτι, πιπέρι.
Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το τηγάνι στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμα.
Σερβίρουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι με σκόρδο, ζεστά, σαν συνοδευτικό που ταιριάζει με οτιδήποτε.